Ugens Horoskop

Ugens Horoskoper

December-romantik? Vinterdepression? Er der mon engle i luften? Find ud af det hele her!

Skærmbillede 2012-12-20 kl. 15.03.40

Vandmand 20. Januar – 18. Februar
Inden ugen er omme vil du have modtaget et spark i maven fra en hollandsk dværg. Stjernerne er meget uklare omkring hvorfor.
Fisken 19. Februar – 19. Marts
En pudsig uge går dig i møde, da du opsøges af en ældre udgave af dig selv fra 2022. Du er egentlig bare rejst tilbage, for at fortælle dig selv at du er tyk og doven.
Vædderen 20. Marts – 19. April
Du skal fremlægge i skolen og er bekymret for din nervøsitet. Du opfordres af en ven til at forestille dig tilskuerne nøgne. Det er et dårligt råd. Nu er du nervøs og liderlig.
Tyren 20. April – 20. maj
Du bliver student til sommer, og vælger en grøn bøllehat med probel i stedet for den klassiske hvide hue. Du synes du ser tjekket ud. Det gør du ikke.
Tvillingerne 21. Maj – 20.juni
Til et kostumebal vinder du prisen for bedste udklædning, for dit Kvazimodo-kostume. Det går dig lidt på, da du ikke som sådan var klædt ud.
Krebsen 21. Juni – 21. Juli
Efter at have læst den erotiske novelle ”Fifty shades of Grey” Beslutter du dig for selv at kaste dig ud i lege med dominans. Så du tæsker din kat. Lad være med det – det er dyreplageri!
Løven 22-juli – 22. August
Du bliver så dødtræt af dit arbejde, at du beslutter dig for at sige op. Din ’chef’ gør di opmærksom på, at du aldrig har haft noget med virksomheden at gøre, men bare er en tosse, der udgiver sig for at være Føtex ekspedient
Jomfruen 23. August – 22. September
Du vil skrive en SMS med teksten: “Tillykke med fødselsdagen, mor”, men får ved en fejl skrevet: “Jeg skærer struben over på dig, stikkersvin!” Forbandede autocorrect.
Vægten 23. September – 22. Oktober
Du er begejstret for den såkaldte stenalderkost, der i løbet af kort tid giver dig et vægttab på 30 kg. Primært fordi det ikke er til at finde en okse at jage i Nærum.
Skorpionen 23. Oktober – 21. november
Ved hurtig indgriben fra din sude undgår en lille dreng at blive kørt over. Nogen filmer optrinnet og lægger det på youtube, hvor det bliver et viralt fænomen med titlen: ”FatASS Lozer saves ugly boi!! LOLZZ”
Skytten 22. November – 20. December
Imens du synger børnesange, går det pludselig op for dig, at du rent faktisk ER en papegøje fra Amerika og at din far var papegøjefiskepakker. Flyv, papegøje, flyv!
Stenbukken 21. December – 19. Januar
Det kommer bag på dig, at det er indtagelse af daglig chokolade der har gjort dig svært overvægtig. Du sagsøger en fødevareproduktion for at kalde sit produkt for ’Ritter Sport’.

Leave a comment